Site Overlay

5 interessante serie personages voor een ondernemer

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel Netflix. Zo ook Eduard Nandelall, Non-Executive Chairman van het high-tech bedrijf TechAds. “Heerlijk vind ik het om in mijn vrije tijd mij te verliezen in een serie. Ik merk zelfs dat ik soms ga denken vanuit een bepaald personage. Wat zou diegene doen als hij in mijn situatie zit,” aldus Nandelall. Nandelall maakte een top vijf van personages die hij het meest interessant vind.

#1 Francis Underwood – House of Cards

De meedogeloze Francis Underwood uit de serie House of Cards laat ons zien hoe belangrijk netwerken is. Underwood gaat natuurlijk wel heel erg ver om zijn doel te bereiken. Wel is interessant hoe hij altijd drie stappen vooruit denkt. Daarnaast laat hij een enorme focus zien om zijn doel te bereiken.

#2 Gianni Versace – The Assassination of Gianni Versace

De serie vertelt hoe modeontwerper Versace op de stoep van zijn palazzo in Miama werd doodgeschoten door een jongenman, die in een paar maanden meerdere slachtoffers had gemaakt. Naast de onmenselijke manier waarop Versace aan het zijn einde is gekomen, laat de serie zijn sterke persoonlijkheid zien. De unieke en herkenbare stijl die hij heeft neergezet, dat zelfs na zijn dood kon overleven.

#3 El Profesor – La Casa de Papel

De professor in de hitserie La Casa de Papel laat zien dat het helemaal niet erg is om onderschat te worden. Hij heeft een goed uitgedacht plan en juist door zijn bescheidenheid redt hij zich vaak uit benauwde situaties.

#4 Pablo Escobar – Narcos

Ondanks dat Pablo een zeer gevaarlijke drugsbaron was, wordt hij ook beschouwd al één van de rijkste en machtigste criminelen. De serie Narcos laat zien hoe belangrijk familie is bij het behalen van success. Daarnaast was hij een groot weldoener. Dit zorgde ervoor dat hij zeer lange tijd een groot gedeelte van het volk achter zich had staan.

#5 Reddington – The Blacklist

De serie The Blacklist staat in het teken van crimineel Raymond Reddington. Een ontzettend intelligent en charmant personage, die een hekel heeft aan onbeschofte mensen. Hij is een man van zijn woord en komt zijn beloftes altijd na.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *